Verlichting.

Verlichting.

Wij leveren een compleet assortiment explosieveilige lineaire verlichtingsarmaturen en schijnwerpers van Cosime. Deze verlichtingsapparatuur maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie op de markt. Dankzij het duurzame ontwerp, de hoge lichtopbrengst en de onderdelen met een lange levensduur kunt u besparen op energie- en onderhoudskosten. Deze verlichtingsarmaturen gebruiken verschillende beschermingsmodi, inherent aan de categorie waarin ze worden toegepast.

Behuizingssystemen.

Behuizingssystemen.

Wij bieden een volledig gamma van explosieveilige behuizingen geproduceerd door Cosime, Officine Meccaniche MAM, Ineltec en Bartec. Deze behuizingen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen met verschillende beschermingsmethoden en verschillende materialen. Veiligheidsbehuizingen met omkasting worden typisch toegepast voor junction boxes en commandoposten, terwijl drukvaste behuizingen geschikter zijn voor de behuizing van schakelapparatuur, analysatoren, dipslays, enz. Voor sommige toepassingen kan een gecombineerd behuizingssysteem geschikter zijn.

Schakelapparatuur.

Schakelapparatuur.

Ons assortiment schakelapparatuur bestrijkt een breed scala aan toepassingen. Van operatoren voor handmatige bediening en voetschakelaars, overstroom- en meerpolige signaalontschakelaars tot verlichtingsgordijnen en positie- en eindschakelaars voor veiligheidstoepassingen. Deze portefeuille bestaat voornamelijk uit producten van Cosime, Marechal Electric en Bartec. 

Intrinsiek veilige instrumentinterfaces.

Intrinsiek veilige instrumentinterfaces.

Voor fabrieks- en procesautomatisering bieden wij een volledig assortiment intrinsiek veilige en veilige zone galvanische isolatoren, multiplexersystemen, veiligheidsrelais en voedingen van GM International. Deze reeks producten voldoet aan de hoogste normen om een hoge betrouwbaarheid en functionele veiligheid te bieden.

Kabelwartels en installatiemateriaal.

Kabelwartels en installatiemateriaal.

Ex Industries heeft een breed assortiment explosieveilige kabelwartels geschikt voor gebruik in gevaarlijke gebieden. Dit gamma kan in twee subreeksen worden onderverdeeld. De eerste is een reeks metalen kabelwartels en accessoires geproduceerd door ICG voor explosieveilige toepassingen. De tweede is een reeks kunststof wartels en accessoires voor apparaten en installaties met verhoogde veiligheidsbescherming en intrinsieke veiligheid.